La Balconada haurà de defensar els dos gols de renda aconseguits ahir al migdia al seu camp davant el Centelles en l'anada de la promoció a Tercera Catalana.

Davant un molt destacada quantitat d'aficionats, els manresans van fer una gran primera part. Els primers deu minuts van ser de bojos, amb tres gols: dos de locals i un de visitant. La Balconada no va tardar en fer el tercer. Es va arribar al descans amb el 3-1.

A la represa, els visitants van buscar desesperadament un gol que els apropés al marcador, però en diverses ocasions van trobar-se amb bones intervencions del porter Fuentes. També, la Balconada, amb perillosos contracops, va disposar de destacades oportunitats, sobretot a la recta final del matx, quan les forces d'uns i altres ja minvaven. Tots i les grans ocasions dels dos equips, a la represael marcador no es va moure.