El Sallent va encaixar una golejada en la seva sortida al complicat i petit camp del Folgueroles. L'equip visitant no va estar encertat de cara a porteria i va ser incapaç de treure un resultat positiu. El conjunt local va aprofitar les dimensions del terreny de joc per fer mal al Sallent. Els jugadors entrenats per Jesús Pelfort no van saber defensar bé les pilotes aturades i van encaixar quatre gols d'aquesta manera.

El conjunt local va encarrilar els tres punts durant la primera meitat i al descans el Folgueroles dominava per un clar 4-0. A la represa, els jugadors sallentins ho van intentar però no van estar encertats de cara a porteria. L'àrbitre va anul·lar un parell de gols al Sallent que podrien haver posat l'equip bagenc dins del partit. Els locals van sentenciar a la segona meitat amb el cinquè gol i, ja a les acaballes una gran jugada col·lectiva del Sallent va fer que Besora marqués el gol de l'honor, 5-1.

Amb aquesta derrota, el conjunt del Sallent trenca una bona dinàmica de cinc partits consecutius sense conèixer la derrota. En la propera i última jornada de la Segona Catalana, l'equip entrenat per Jesús Pelfort rebrà la visita del cuer de la lliga, el Bellavista Milán, equip que tan sols ha sigut capaç de sumar dos punts.