Impulsada per la Penya Ciclista Bonavista després que el 2013 es fes la darrera, va tenir lloc diumenge una trobada de penyes ciclistes de Manresa i comarca, amb el punt de concentració al restaurant Can Ferrer de Torroella de Baix, on els participants van gaudir d'un bon esmorzar a base de mongetes amb botifarra (també algunes truites).

Un centenar de cicloturistes de set entitats, PC Bonavista, EC Manresà, UC La Reforma, Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada, Grup Pirelli, 2x2 Santpedor, Alt Llobregat Pla i Baixada de Navàs i Balsareny van prendre part en una trobada que no té una altra finalitat que compartir la bicicleta amb bona companyia, somriures, rivalitat sana i també molts records del passat.

La sortida es va donar a la plaça de Sant Domènec de Manresa i, segons el nivell de cadascun, els corredors van poder escollir entre tres itineraris de diferent dificultat. El president de la PC Bonavista, Miquel Closa, va mostrar la seva satisfacció pel bon desenvolupament de la trobada, malgrat que «no ha sortit cap voluntari per a l'organització de l'any que ve...».