Més de deu hores sota la neu, també pedregades, pluja i molt fred. Això és el que es van trobar un grup d'onze manresans anomenat Senglars que va participar el cap de setmana passat a la cursa de 50 km de la Transylvania, una mítica prova de muntanya que se celebra a Romania, en concret amb sortida i arribada al castell de Bran (el de la mítica llegenda del Dràcula).

Els esportistes de casa nostra, alguns d'ells de més de 60 anys, són: Kiko Santasusana, Gabriel Ogalla, Pere Font, Rosa Martínez, Tòfol Talaverón, Ton Prades, Xavi Font, Xavier Gamisans, Xavier Augé, David Vilanova i Quim Grau. Tots ells van finalitzar la cursa de muntanya amb aproximadament dotze hores.

Un dels integrants del grup, Quim Grau, comentava a Regió7 que «les condicions meteorològiques van ser molt dures, afegides a les mateixes de la cursa, tenint en compte que se sortia des de 700 m i s'havia d'arribar als 2.500 m, amb anada i tornada al castell de Bran en una ruta circular. Els Senglars som un grup que planifiquem i ens preparem per a una sortida anual d'aquestes característiques. L'any passat van ser a Còrsega».