Nou cap de setmana de competició per al surienc Josep Garcia, que, després de participar en la primera cursa del World Enduro Super Series la setmana passada a Lagares (Portugal), arribava sense descansar a la tercera prova puntuable del Campionat d'Espanya d'Enduro, disputada al municipi d'Igüeña. El pilot de KTM segueix imbatible en aquesta competició, ja que acumula cinc victòries de les cinc possibles en el que va de temporada i lidera la categoria enduro 1 i l'scratx.

Tot i dues caigudes que li van impedir estar al capdavant de la cursa a l'inici de la jornada de competició de dissabte, Josep Garcia va anar agafant a poc a poc confiança sobre de la seva KTM a Lleó. Després de més d'un mes sense pujar a la 250 cc de 4 temps, el de Súria va liderar deu de les dotze especials disputades el primer dia de competició. Garcia, de menys a més, va estrènyer distància i agafar ritme fins a fer-se amb una nova victòria, per davant del l'urgellenc també de KTM Jaume Betriu i de Cristobal Guerrero, segon i tercer, respectivament.

El segon dia, la cursa va arrencar des de la localitat de Pobladura de les Regueras amb molt bones sensacions per a Garcia. El surienc es va adjudicar vuit de les nou especials possibles en la segona jornada de competició a Lleó i es va classificar en la primera posició per davant de Jaume Betriu i Francisco Montlleó.

Josep Garcia va dir que «estic content amb el resultat. Tot i que arribava cansat després del cap de setmana de WESS a Lagares, marxem de Lleó amb l'objectiu acomplert i sent més líders».