L'actual entrenador de l'Osca, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', ha assegurat que el seu futur, relacionat de forma oficiosa amb l'Espanyol, és un assumpte de «timing» i de tancar petites coses, encara que espera saber què farà en quatre o cinc dies.

El tècnic és la principal aposta del club blanc-i-blau per ocupar la banqueta de la temporada 2018-19. L'anunci, tal com han informat fonts de l'entitat blanc-i-blava, podria produir-se una vegada l'Osca acabi oficialment la campanya a Segona.

Rubi ha confessat en declaracions a TV3 que conèixer finalment el seu futur professional «també és important» per a la seva estabilitat emocional. D'una altra banda, l'encara entrenador de l'Osca ha analitzat el seu model de joc: «Des dels meus inicis a Vilassar de Mar és un futbol valent, que no vol dir que sigui una proposta inconscient».

Rubi, en aquest sentit, ha explicat que li agrada transmetre als seus jugadors «que s'atreveixin a fer coses, que busquin la porteria contrària i no es conformin amb el resultat a favor d'un gol». Qüestionat per si estaria interessat a portar el davanter 'Cucho' Hernández al seu pròxim equip, el tècnic ha afirmat que li agrada tenir «bons jugadors i ell ho és».