El jove Andreas Pérez, de 14 anys, que diumenge va patir un greu accident al Circuit de Montmeló, ha mort aquest dilluns a causa de les greus lesions que va patir, segons han confirmat en un comunicat els responsables del traçat català.

El jove pilot va caure al revolt números sis i va ser atropellat per altres corredors, que li van causar greus lesions. Després de l'accident, va rebre atenció mèdica a la pista i després va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de Sant Pau (Barcelona), on ha estat les últimes hores a l'UCI.

Andres Pérez participava en la segona mànega de la categoria Moto3 del Campionat del món júnior, que era la quarta cita del campionat d'Espanya de velocitat.

"Malgrat els grans esforços del personal mèdic del Circuit i posteriorment a l'hospital, Andreas Pérez no ha pogut superar les greus ferides i ha perdut la vida aquest matí", diu el comunicat.

El jove pilot català havia estat un dels destacats en el Copa de Talents Europeus de l'any passat, amb dues victòries i altres podis, acabant la temporada en quarta posició.

Aquest any, havia ascendit a Moto3, en el Mundial Júnior, competint amb l'equip Reale Avintia Academy Team.