L'empresari Víctor Font, líder de la consultora Delta Partners, va anunciar ahir la seva intenció de presentar-se a les pròximes eleccions a la presidència del FC Barcelona, previstes per al 2021, al capdavant de la candidatura «Sí al futur». Font, que ara té 45 anys, viu a Dubai i es dedica al sector de les telecomunicacions, mitjans i tecnologia. A més, és accionista, cofundador i conseller del diari Ara.

En una carta oberta dedicada als socis barcelonistes, Font explica, entre d'altres fets, que per mantenir la propietat del Barça en mans dels socis fa falta «un projecte innovador i ambiciós», amb persones «amb talent que fins ara hagin viscut al marge del govern del club». Per a l'àrea esportiva, Font considera que serà «essencial tenir la millor generació de futbolistes de la història» i assegura que és necessari «redefinir el model de governança del club i el paper del soci en la presa de decisions».

Font és un vell amic de Ferran Soriano, l'actual director executiu del Manchester City, i també de l'excandidat a la presidència del Barça Marc Ingla. Tots tres havien estat socis de Clúster Consulting, una consultora de telecomunicacions. Font ja va anunciar la seva candidatura el 2015, però aleshores es va retirar de la cursa.