El Club Patinatge Solsonès va participar en una nova edició del Trofeu d'Andorra la Vella, on va aconseguir dues medalles de plata gràcies a les bones actuacions de Núria Vila i Ariadna Mulet en les categories D1 i D2, respectivament. Ambdues van aconseguir la primera medalla del club en aquesta competició amb una coreografia que portava per títol Les nostres arrels.

El trofeu andorrà va ocupar tota una jornada. Al matí, va tenir lloc la competició de les categories d'iniciació. Pel que fa als patinadors/es del CP Solsonès van ser vuit els encarregats de defensar el seu programa. Dins la categoria mini hi van participar Mireia Vila, Montse Bajona i Oriol Vilana. Pel que fa a la categoria D2, van ser Núria Vila i Ares Sánchez. I, dins la categoria D1, Ariadna Mulet, Paula Pineda i Elna Montaner.

Després de dinar va continuar la competició en la modalitat de xous i, en aquest cas, la categoria infantil, defensada per part del club solsoní, per la patinadora Júlia Bin Melsió. La solsonina va executar un programa lliure molt ben patinat, amb una bonica música i un muntatge molt genuí. Així doncs, després de poder fer un treball molt acurat va aconseguir el quart lloc de la classificació final.

Cal destacar el fet que, per primera vegada, el grup xou del CP Solsonès es presentava en aquesta competició, i que, a més a més, ho feia amb un podi. Malgrat haver comès alguns errors, el grup solsoní van aconseguir el tercer lloc en la classificació general.