El targarí establert a Sant Fruitós de Bages Jaume Ponsarnau va ser presentat ahir com a nou entrenador del València Basket en un acte a la seu de Caixa Popular de la ciutat. Ponsarnau ha signat per una temporada i el president del València, Vicente Solà, va remarcar que «no cal donar-li la benvinguda al club perquè ell és part important dels èxits dels dar-rers dos anys» des de la seva faceta l'entrenador i «té una àmplia experiència a les banquetes, de més de 250 partits com a primer entrenador en la màxima categoria» del bàsquet estatal.

En la seva intervenció, Ponsarnau va agrair al club «la confiança que m'ha donat. Una confiança que ve de la continuïtat i que ja ve de quan em van fitxar i quan l'estiu passat em van dir de continuar». Per a ell, aquesta confiança suposa «un augment de la responsabilitat. No us decebré. Il·lusió, ganes de fer-ho bé i confiança són les tres paraules que se m'acuden per ser més del que ara mateix som».

Per tal de tornar a aconseguir èxits, Ponsarnau va apel·lar a la «humilitat. Aquest és el millor valor per treballar bé cada dia i això ens ha de servir perquè demà siguem millors que avui. Aquest és un club de projecte de jugadors que es fitxen perquè transmeten i tenen una connexió amb la cultura de l'esforç i la Fonteta»