La Societat Atlètica de Súria va triomfar amb magnífics resultats al III Trofeu Nacional la Comunitat Valenciana disputat a la localitat d'Ontinyent. Uns resultats que es van traduir en dotze medalles entre les modalitats de duo, lluita i ne-waza (combat a terra).

En categoria duo mini-benjamí mixta, Emma Sánchez i Otger Solé van obtenir la segona posició. En la mateixa categoria però en masculí, Otger Solé i Roger Serra van aconseguir la medalla d'or.

En categoria benjamí duo masculí, Pep Solé i Aleix Fàbrega van assolir la tercera posició. En aquesta mateixa categoria, Gerard Salvador i Pep Solé van classificar-se en primer lloc. Pel que fa a aleví duo masculí, Ethan Sànchez i Aleix Fàbrega es van imposar i van aconseguir l'or.

En modalitat ne-waza mini-benjamí, Emma Sánchez va assolir plata del seu pes, mentre que Otger Solé i Roger Serra es van endur l'or. En categoria benjamí, Gerard Salvador i Pep Solé van classificar-se en segona posició, mentre que Aleix Fàbrega es va endur el bronze.

En la categoria aleví, però en modalitat lluita, Ethan Sànchez (-45 kg) va aconseguir la primera posició, alhora que Jordi Fàbrega s'alçava amb l'or en -50?kg.

Finalment, en la categoria cadet lluita -69 kg. Aleix López, jove però experimentat competidor, va assolir amb autoritat l'or, confirmant la seva hegemonia estatal en aquest pes.

L'equip va ser liderat per la tècnica Sheila Domínguez. A més, Gaspar Gamisans, tècnic de la Societat Atlètica de Súria, hi va participar com a referent de l'equip d'arbitratge.

L'organització del torneig va confirmar la participació de 14 clubs i més de 160 esportistes de tot Espanya en una competició de categoria benjamí, aleví, infantil i cadet. Cal destacar que la categoria de benjamí en ne-waza i duo va ser una novetat respecte dels anys anteriors i que es va incloure per ser més factible i introductòria en la disciplina del jujitsu. En els darrers anys, la localitat valenciana s'ha convertit en escenari habitual de competicions estatals