Antoine Griezmann ha posat punt i final a les especulacions que el lligaven al Barça en el documental 'La Decisión'. El programa emès al canal #0 no ha estat exempt de polèmica, ja que tant aficionats culers com matalassers han criticat, de forma majoritària, l'actuació del davanter francès jugant a dues bandes amb els dos clubs i la manera d'anunciar que es queda a l'Atlètic de Madrid.

El documental, produït per una empresa de Gerard Piqué (el jugador l'ha anunciat a les xarxes socials), comença al mes d'abril i fa un seguiment a Griezmann mentre aquest pren la decisió de quedar-se o marxar. Fins i tot es mostra com el francès valora entre guanyar més diners a l'Atlètic o una mica menys al Barça a canvi de poder guanyar més títols.

Finalment, ajudat per la victòria a l'Europa League i amb la motivació de convertir-se en una llegenda de l'Atlètic en cas de guanyar la Champions (al Barça «seria un més»), Griezmann anuncia que l'any vinent seguirà jugant al Wanda Metropolitano com a local.