La selecció espanyola debuta avui al Mundial de Rússia (20 h) davant la selecció de Portugal, i no amb l'ambient més favorable. La notícia de la destitució de Julen Lopetegui com a seleccionador i el nomenament de Fernando Hierro a 48 h de l'estrena del Mundial ha causat un gran rebombori al voltant de La Roja.

Així, Espanya haurà de fer front a una Portugal liderada per Cristiano Ronaldo en un partit en què tots els ulls se centraran en l'actuació dels jugadors espanyols i en la influència que hagi tingut el que ha passat en les darreres hores.

En la prèvia del matx, que es disputarà a l'estadi olímpic de Sochi, van parlar Fernando Hierro i Sergio Ramos. El seleccionador va assegurar que es «veurà una Espanya recognoscible» i va presentar tots els respectes cap a la campiona d'Europa, de qui assegura que té «un dels millors jugadors del món i un grup amb molta experiència». Mentre que el capità va aclarir que a la selecció «no hi ha divisió» i que l'ambició del grup «no la canvia cap decisió».