Ivan Romano, lateral esquerre fins ara al Santboià, és el primer reforç per al Manresa per la temporada que ve. Romano , que va jugar als equips inferiors del Barça i l´Espanyol, ha estat les dues darreres temporades a l´equip de Sant Boi, amb el que va aconseguir l´ascens a Tercera Divisió el curs passat, a les ordres del nou tècnic del conjunt blanc-i-vermell, Piti Belmonte. Anteriorment havia militat en equips com la Montañesa o el Cornellà.

Conjuntament amb aquest fitxatge també s´han conegut les altes i les baixes en relació a la plantilla que tant a prop ha tingut l´ascens a Tercera Divisió. Així, es mantindran a l´equip, Sergi Solernou, Moha Djitte, Florent Reverdy, Sergi Soler, Leandro Ramírez, Manel Sala, Brian Canalejo, Noah Baffoe, Biel Rodríguez, Marc Cuello, Marc Serra, Álvaro Correa i Miki Dalmases; també farà la pretemporada el juvenil Roger Alsina. Bernat Benito està pendent de si marxa a Anglaterra.

Són baixa, Álex Luque (jugarà a Anglaterra), Daniel Erencia, Alejandro Espinoza, Mariano Rando, Julián Servera, Agus Fernández, Diego Carrillo, Adri Arenas, Ramon Blanco ´Monchi´, Cristian Villaba i Roger Herms.

Un cop els propers dies surti el calendari de competició de Primera Catalana s´establirà la data d´inici de la pretemporada que dependrà força de si es comença la lliga el dia 2 o el 9 de setembre.

El Sant Julià per la Festa Major

Tampoc la relació de partits de preparació estan encara programats. Només un ja té dia i hora, el de la Festa Major de Manresa. Serà el 26 d´agost (18.30 h) contra el Sant Julià d´Andorra, un equip entrenat per Jesús Barón, directiu del club manresà i que dos bagencs a les seves files, Johnny i Luque. El Sant Julià està aquests dies preparant la fase preliminar de la Lliga Europa, que han de jugar contra el Gzira United de Malta (l´anada el 26 de juny)