El tennista suís Roger Federer va guanyar ahir el torneig de Stuttgart (Alemanya), de categoria ATP 250 i disputat sobre herba, en der-rotar en la final el canadenc Milos Raonic (6-4 i 7-6). D'aquesta manera, va sumar el seu títol número 98, just un dia després de recuperar el número 1 del món.

El suís queda a onze títols del nord-americà Jimmy Connors (109), la referència en nombre de tornejos guanyats a l'ATP. Federer, a més, té ara 150 punts d'avantatge en la classificació sobre el balear Rafa Nadal, a qui va prendre el número 1 amb la seva victòria de dissabte contra Nick Kyrgios.

En la final, Federer va mantenir intacte el seu servei durant les dues mànigues i l'hora i 20 minuts que va durar el partit. I només va necessitar un trencament en el tercer joc per adjudicar-se el primer set, en el qual va salvar dues boles de trencament. Ja en el segon parcial, tot va haver de decidir-se en el tie-break, en el qual el campió de l'obert d'Austràlia va enllaçar cinc minijocs consecutius guanyats per tancar el partit.