Tècnic del Xelska, del barri Es coll d'en Rabassa de Palma. Forjador de gimnastes habituals en europeus i mundials, considera que la Lliga Iberdrola canviarà la concepció de la gimnàstica artística a l'Estat.

La novedosa lliga ha sorgit d'una proposta dels clubs.

Sí, és un projecte presentat per una comissió de clubs integrada per l'Egiba, el Xelska, el Covadonga de Gijón i el Las Rozas. Vam estudiar el format de les tres lligues europees de referència, les d'Itàlia, França i Alemanya, per crear una competició amb els elements més interessants de cadascuna. Volem crear la millor lliga d'Europa.

I què pretenen amb la implantació d'aquesta competició?

L'impacte de la lliga provocarà un canvi radical en el món de la gimnàstica. La Lliga Iberdrola genera més activitat, ja que és un al·licient per a les gimnastes competir cada dos mesos. I, així, primer s'incrementarà la motivació, després la competitivitat i la qualitat, i el resultat final serà un producte atractiu per al públic i la televisió. La d'Itàlia aplega fins a 8.000 espectadors.

El seu equip era el gran favorit en la final de dissabte, però...

Vam fer una bona actuació, però les noies de l'Egiba va estar sublims a l'exercici de terra i van signar puntuacions molt altes en el salt. Aquesta vegada han estat millors.