El Manresa FS, en categoria benjamí, ha disputat aquest cap de setmana la fase de grups del campionat d'Espanya, a Manacor. Els manresans van accedir a la competició gràcies a la consecució del titol de lliga (també han guanyat la Copa Catalunya).

El campionat d'Espanya està dividit en dues parts: la fase de grups i la fase final. Els equips participants a la fase de grups estaven repartits en tres seus: Manacor, Valladolid i Almeria. Els primers de cada grup, i per tant finalistes de l'estatal, han estat el Manresa FS, l'Sporting de Gijón i el Puerto de Ceuta. La fase final es jugarà els dies 29 i 30 de juny, a Badajoz, juntament amb l'equip organitzador del torneig, el Flecha Negra.

A Manacor, el benjamí manresà es va haver d'enfrontar al CD Exposición València, al qual va vèncer còmodament per 4-0; al Móstoles, que era el rival més fort del grup i al qual van derrotar per un sol gol de difertència (4-3); a l'amfitrió, el Manacor, amb empat a un gol; i, finalment, al San Fernando de Tenerife, en què els manresans només els hi valia la victòria i la van aconseguir quan quedaven dos minuts per al final amb el 3-2 definitiu.

Amb aquests marcadors, l'equip que entrena Marc Cirera ha quedat líder i disputarà, a final de mes, les semifinals contra el Puerto de Ceuta, com a següent pas per alçar-se com a flamant campió d'Espanya benjamí.