Per setena vegada, la Federació Catalana de futbol (FCF) va organitzat, dissabte passat, les Trobades Territorials Femenines, al Complex Esportiu de Futbol de Salou. Hi van jugar les seleccions de les delegacions de la FCF en les categories aleví, infantil i cadet juvenil, entre les quals hi eren partícips les seleccions del Bages-Berguedà i de l'Anoia.

En la categoria cadet juvenil, la selecció del Bages-Berguedà va quedar enmarcat en el grup B. Va perdre els tres primers duels, contra les seleccions de Tarragona (4-0), el Vallès Oriental (1-0) i el Baix Llobregat (3-1). En el quart enfrontament van sortir vencedores, en guanyar les Terres de l'Ebre per 0-4. Pel que fa a les noies de l'Anoia, en el grup A, van empatar els dos primers partits, contra Lleida (3-3) i Girona (1-1), van vèncer per la mínima l'Osona (1-0) i van empatar enfront el Penedès-Garraf( 1-1). Cap de les dues seleccions es va poder classificar per a les semifinals.

Pel que fa a la categoria infantil, la selecció del Bages-Berguedà va quedar enquadrat al grup B. No els hi van anar bé les coses, ja que van perdre els quatre partits, contra Tarragona (4-0), el Vallès Oriental (5-0), les Terres de l'Ebre (3-2) i el Baix Llobregat (9-0). En aquesta categoria, la selecció de l'Anoia no hi va participar.

Finalment, en categoria aleví, la selecció del Bages-Berguedà va jugar en el grup B. Les noies de la Catalunya Central van perdre contra Tarragona (3-1), van vèncer el Vallès Oriental (2-3), van golejar Lleida (0-4) i van caure contra el Baix Llobregat (4-1). L'Anoia va perdre els dos primers duels, contra l'Osona (1-2) i Girona (5-0), i va guanyar el tercer, contra el Penedès-Garraf, per 3-1.