El corredor casserrenc Pau Llorens, del Club Orientació Berguedà, va aconseguir, el cap de setmana passat, classificar-se per competir amb la selecció espanyola al campionat mundial d'orientació, el World Orienteering Championship (WOC ), prova que se celebrarà del 4 a l'11 d'agost a les localitats de Riga i Sigulda, a Letònia.

Gràcies als bons resultats obtinguts en les tres proves classificatòries per a la competició mundial, Llorens es va assegurar una plaça a la selecció estatal en la modalitat de mitja distància. En la darrera prova classificatòria, el cap de setmana passat a la ciutat de Cuenca, va aconseguir unes valuoses primeres posicions en mitja distància i en esprint de la categoria elit. La decisió de descartar córrer la cursa de llarga distància per reservar-se de cara a la de mitja distància va ser decisiva en el bon resultat final.

Abans de la seva participació al mundial, el casserrenc té un altre objectiu esportiu, ja que també va aconseguir entrar a l'equip de la selecció espanyola que participarà en el campionat del món universitari d'orientació a peu (WUOC), que es durà a terme del 17 al 21 de juliol a la localitat finlandesa de Kuortane.