El santpedorenc Pep Guardiola, exentrenador del Barça i actualment tècnic del Manchester City, vetlla per la seva salut. Per això ha passat un exhaustiu reconeixement mèdic a la Clínica Sant Josep de Manresa, on té l´hàbit de fer-ho periodicament.

«Aprofitant que estic de vacances i vinc a veure la família a Santpedor, m´organitzo per venir a la Clínica Sant Josep on m´ofereixen una revisió integral en un matí i d´aquesta manera puc comporvar que estic en un bon estat de salut», ha explicat el director d´orquestra de l´equip citizen, pel qual ha renovat fins el 2021. Aquest tipus de reveisions faciliten totes les proves mèdiques i diagnòstiques que s´adapten a les característiques físiques i a l´edat de cada persona, aconseguint un bon control amb el mínim de temps possible.

La revisió mèdica es va realitzar a l´Institut de Reconeixement Mèdic de la Clínica Sant Josep, una unitat que compta amb destacats especialistes, liderats pel Dr. Josep Maria Marcos, per fer reconeixements de salut d´alt nivell, complets i acurats, per tal de confirmar el bon estat de forma o bé orientar sobre les mesures preventives o terapèutiques que es poden realitzar des de l´inici de qualsevol afecció. El reconeixement mèdic que es va fer Pep Guardiola va consistir, entre d'altres, amb una visita mèdica completa, un estudi radiològic a través d´un TAC, i diverses proves d´esforç, aquestes últimes supervisades per la Dra. Carme Comellas del Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació (Cimetir).