Gust agredolç per al surienc Josep Garcia a la quarta prova del calendari del campionat d'Espa-nya d'enduro, celebrada a la localitat lleonesa de Torre del Bierzo.

El primer dia de la competició, dissabte, i després de mostrar un autoritat impecable, amb sis de les dotze especials dominades, Josep Garcia es va adjudicar una important victòria amb caigudes incloses. En la tercera crono i quan era líder, el pilot de KTM va caure però sense gaires conseqüències. En la segona volta del ral·li, Josep Garcia va tornar a caure, aquest cop per un barranc de més de 10 m d'alçada. Malgrat el dolor en molts llocs, sobretot a la melsa, el surienc va decidir acabar la primera jornada.

A la segona, diumenge, tenint en compte el seu estat físic, Garcia no va poder competir. Malgrat això, continua al capdavant de la general escratx, empatat a punts amb l'urgellenc Jaume Betriu. A la classificació d'enduro 1, Garcia és ara segon a cinc punts del nou líder, Victor Guerrero.

Garcia va comentar que «estic molt content amb la meva actitud perquè malgrat els cops, he pogut acabar la primera jornada i mantenir la primera plaça. El segon dia ha estat impossible sortir. Tinc la melsa tocada i ara cal recuperar-me. Segur que tornaré més fort».