El santpedorenc Pep Guardiola, exentrenador del Barça i actualment tècnic del Manchester City, vetlla per la seva salut. Per això ha passat un exhaustiu reconeixement mèdic a la Clínica Sant Josep de Manresa, on té l'hàbit de fer-ho periòdicament.

«Aprofitant que estic de vacances i vinc a veure la família a Santpedor, m'organitzo per venir a la Clínica Sant Josep, on m'ofereixen una revisió integral en un matí i d'aquesta manera puc comprovar que estic en bon estat de salut», ha explicat el director d'orquestra de l'equip citizen, pel qual ha renovat fins al 2021. Aquest tipus de revisions faciliten totes les proves mèdiques i diagnòstiques segons les característiques físiques i l'edat de cada persona, o així s'aconsegueix un bon control en el mínim de temps possible.

La revisió mèdica es va fer a l'Institut de Reconeixement Mèdic de la Clínica Sant Josep, una unitat que té destacats especialistes, liderats pel doctor Josep Maria Marcos, per fer reconeixements de salut d'alt nivell, complets i acurats, per tal de confirmar el bon estat de forma o bé orientar sobre les mesures preventives o terapèutiques que es poden portar a terme des de l'inici de qualsevol afecció.

El reconeixement mèdic que es va fer Pep Guardiola va consistir, entre d'altres, en una visita mèdica completa, un estudi radiològic a través d'un TAC i diverses proves d'esforç, aquestes últimes supervisades per la doctora Carme Comellas, del Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació (Cimetir).