Miqui Riera, de l'Avinent CA Manresa, i Aleix Llorens i Álex González, del CA Igualada Petromiralles, s'han proclamat campions d'Espanya sub-16 (cadets) amb la selecció catalana en la competició que ha tingut lloc a Avilés (Astúries).

A títol individual, Miqui Riera va penjar-se la medalla de bronze en la final dels 1.500 osbtacles amb un registre de 4.31.29, només superat per Sami Neffat (Comunitat Valenciana) amb 4.27.23 i per Jonas Redondo (Castella Lleó) amb 4.28.21. Aleix Llorens també va ser tercer en el seu cas en el llançament de pes amb 14,99 m, que és millor marca personal de l'anoienc. Álex González va ser quart en el llançament de javelina, amb 44,10 m.

La selecció catalana es va proclamar campiona tant en categoria masculina com femenina i en la conjunta, amb 286 punts, al davant de la Comunitat de Madrid, amb 235, i Andalusia, amb 234,5, entre 17 seleccions autonòmiques participants.

Reunió de velocitat a Gavà

Sis atletes del CAI Petromiralles van participar dissabte passat a la segona Diada de la Velocitat Ciutat de Gavà, a les pistes de la Bòbila. L'atleta promesa Jan Roca va ser segon a la final A dels 400 tanques amb 53"87, segon millor registre de les dues sèries de la prova. José Daniel Morales es va situar segon a la final B dels 800 llisos amb 1'59"43, prova en què va ser sisè el juvenil Gerard Farré, amb 2'02"57. La juvenil Carla Alemany va arribar tercera a la final dels 800 llisos amb 2'31"63. La promesa Anna Asensi va ser cinquena a la final A dels 200 llisos amb 26"12 i sisena a les semifinals dels 100 llisos amb 12"55. El júnior Oriol Castells es va situar cinquè a la final B dels 200 llisos amb 23"16 i quart a la seva semifinals dels 100 llisos amb 11"37.