L'equip CMP Sallent, format per Sergi Cots, Lluís Ruiz i Carles Su-nyer, va ser el guanyador en la categoria d'equips de tres corredors de la Garmin Team Trail, que es va disputar entre Castellar de n'Hug i Sant Cugat del Vallès. A més, va ser cinquè en la classificació general, si comptem tots els conjunts participants.

El combinat sallentí va invertir un temps de 20 hores i 25 minuts a fer els 203 quilòmetres que hi ha entre les localitats berguedana i vallesana, en una competició dividida en vuit etapes, cadascuna de les quals tenia entre vint i trenta quilòmetres. El màxim per poder finalitzar tota la cursa era de 36 hores.

La Garmin és una de les curses més innovadores del panorama actual, amb rècord de corredors inscrits. A més, el CMP Sallent va superar la millor marca de la seva categoria i el guanyador absolut, l'Inverse Team, també va batre el general, amb una marca de 17 hores, 36 minuts i 41 segons.

La cursa tenia nou parades amb avituallaments, a Castellar de n'Hug, Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat del Vallès. En la categoria individual, no hi va haver cap guanyador perquè cap dels quatre inscrits no va arribar a la línia de meta. En els conjunts de dos, el triomf va ser per a l'equip Me han Liao; en els equips de sis, va vèncer el Santcu OK Lliga i el Cercle Sabadellès va ser el triomfador en la cursa de vuit equips.

En algunes de les metes, hi havia força gent per rebre els corredors, com ara a Bagà. En altres, com a Puig-reig, hi havia servei de podologia a càrrec d'Enric Violant. En resum, una bona nota per a la segona edició de la cursa.