El Reial Madrid va guanyar anit el seu quart títol de Lliga Endesa dels últims sis anys i va refer-se de la derrota soferta la temporada passada davant el València Basket, entrenat per Pedro Martínez, el tècnic del Baskonia en aquest final de curs. Un triomf aconseguit en pista contrària, a Vitòria, i amb un gran protagonista: Rudy Fernández, autor de 27 punts i escollit MVP de la sèrie final

El conjunt de Pablo Laso, que va començar perdent el primer partit de la final, ha encadenat tres victòries seguides i ha sumat el títol de lliga ACB a l'Eurolliga que va guanyar setmanes enrere a Belgrad. Una feina que va rematar ahir, malgrat el bon inici del Baskonia. Rudy va anotar 17 punts al segon quart i va posar el Madrid al davant al descans (38-42). Un avantatge que va anar creixent, tot i els intents per remuntar dels bascos, liderats pel francès Beaubois, autor de 19 punts.