La selecció espanyola intentarà sumar tres punts vitals per al seu futur al Mundial de Rússia aquest vespre (20 h, Telecinco) davant d'una Iran que lidera el Grup B gràcies a la seva victòria davant el Marroc i davant la qual els futbolistes que dirigeix Fernando Hierro esperen imposar les bones sensacions del debut davant Portugal.

«L'Iran és un equip sòlid, tant en defensa com en atac. Té els conceptes clars, encaixa pocs gols i n'ha marcat 37 en la fase de classificació, un 40% a pilota aturada. És un equip treballat, aguerrit i molt poderós físicament. Ens posaran moltes dificultats, ja vam veure el partit contra el Marroc, tenen les idees clares», va analitzar el seleccionador, Fernando Hierro.

Tot i que l'equip intenta estar centrat en l'aspecte esportiu, encara ha de respondre preguntes sobre la destitució de Julen Lopetegui. «Ha estat un moment que volem deixar enrere, una situació gens còmoda per a ningú, difícil. Ara mateix estem centrats en el que tenim al davant», va dir Andrés Iniesta. «De dubtes respecte al canvi del seleccionador no n'hem tingut en cap moment, tenim la confiança i la convicció que estem capacitats per seguir avançant».

El manxec, a més, va treure importància a l'empat del debut davant Portugal (3-3). «El partit de l'altre dia no era fàcil, l'equip va tornar a demostrar que sap a què juga i la confiança que té en el que fa», va explicar Iniesta.