El CE Manresa ha arribat a un acord amb el defensa central Mario Victorio Soto per tal de formar part de la plantilla blanc-i-vermella a partir de la temporada vinent. Soto té 32 anys i prové del Santboià, equip al qual havia estat a les ordres de qui serà el proper entrenador del conjunt bagenc, Piti Belmonte. Amb anterioritat, el defensa havia estat en un bon grup d'equips com ara el Cornellà, el Castelldefels, la Rapitenca, el Jesús Maria o el Terrassa.

La temporada passada, Mario va disputar 18 partits al grup 5 de Tercera Divisió amb el Santboià. En 15 d'aquests va ser titular. No va aconseguir anotar cap gol i va veure un total de cinc targetes grogues en tot el campionat. El Santboià va acabar la temporada passada en la tretzena posició de la Tercera Divisió, sense cap possibilitat d'ascendir, però també sense problemes per mantenir la categoria.

D'aquesta manera, i malgrat que encara no ha estat presentat oficialment, l'equip que entrenarà Piti Belmonte ja comença a preparar la temporada que ve amb la mirada fixada a intentar igualar o millorar el resultat de l'any passat, en què va disputar la promoció.