El CT Manresa va aconseguir dues victòries i va arribar a dues finals més de les diferents categories del 28è torneig juvenil Tous, que va organitzar en les seves instal·lacions. Va ser una nova oportunitat per gaudir del millor tennis de promoció a casa nostra.

Així, en la categoria benjamí masculina, Jaume Caus va aconseguir la victòria en superar en el partit decisiu Alejandro Guardia, del CT Natació Sant Cugat, per un igualat 5-3 i 5-4, amb 7-5 al desempat del segon set. La segona victòria del conjunt bagenc va ser per a Àlex Pomés, que es va imposar en la categoria infantil masculina. Va superar en la final David Mayenco, del CT Torelló. En el partit decisiu, el seu domini va ser clar i es va imposar per un doble 6-2 incontestable.

Pel que fa a les altres dues finals, Roger Ubals va disputar la final del torneig aleví masculí contra Dani Consatants, del CT Torelló. El resultat es va decantar de la banda del tennista osonenc per 7-5 i 6-2, amb molta igualtat al primer set i no tanta al segon. La representació del CT Manresa en les finals del torneig Tous en categoria infantil femenina va estar encapçalada per Laia Garriga, que va perdre el seu enfrontament amb Carlota Ferrés, del CT Vic, per 6-3 i 6-2.

Al club també hi va haver trobada de supertennis amb nens i nenes del CT Vic i el CT Torelló.El CT Manresa, amb el capità Ramon Menac, va participar amb dos equips que van entusiasmar amb les seves evolucions.