El tècnic manresà Víctor Vera dirigirà el Tàrrega la propera temporada, la del retorn del quadre targarí a Primera Catalana, en substitució de l´anoienc Edu Ber-rocal, que fa unes setmanes va deixar el club targarí perquè no hi va haver entesa per la seva continuïtat com a tècnic de l´equip de la capital de l´Urgell. Berrocal va arribar al Tàrrega en la jornada 27 de Segona Catalana i va empènyer l´equip cap a la promoció, però, malgrat perdre-la amb el Rubí, l´equip tenia l´ascens a la butxaca per ser a millor segon classificat de la seva categoria (per compensar l´ascens del Sants a Tercera Divisió, segons decisió del Tribunal d´Arbitratge de l´Esport (TAS).

Víctor Vera, el nou tècnic blaugrana, que estarà acompanyat de Víctor Casado com a segon entreador i Jaume Galobart com a assessor, arriba al Tàrrega desprès d´haver entrenat el Tortosa a Primera Catalana, en la recta final d´aquesta última campanya.

Vera, abans d´arribar a Tàrrega, ha estat entrenador del juvenil del CE Manresa, va dirigir també el Sant Feliu Sasserra, el Sallent, l´Avià i l´esmentat Tortosa, entre altres equips. A més, també va fer l´scouting de Manel Moya tant al Vilassar com al Martinenc. El nou tècnic blaugrana és un bon coneixedor del futbol català. Vera ha comentat que «comencem una nova etapa amb molta il·lusió i moltes ganes de treballar. Des d´ara sóc un targarí més».