Les celebracions de carnaval seran protagonistes a les estacions del Pirineu de Catalunya, Andorra i sud de França aquest cap de setmana, en el que les altes temperatures dels últims dies han fet ja aparèixer la neu pols-primavera en algunes pistes.

Dissabte serà el dia més propici a les disfresses, amb activitats programades a Baqueira Beret, Espot Esquí, Masella, Port Ainé o Vallter 2000.

Els gruixos a les estacions catalanes segueixen elevats i la neu és pols a totes elles amb les excepcions de Baqueira i Tavascan, on és pols-primavera, i Vall de Nuria i Port del Comte, en aquests dos casos pols-dura, segons les dades d'Atudem.

A Andorra, Grandvalira, que manté obert tot el seu domini esquiable amb 210 quilòmetres de pistes, celebra també el carnaval amb activitats gastronòmiques i esquí nocturn per als adults, així com diferents animacions en les guarderies, jardins de neu i espais infantils.

Les estacions del sud de França mantenen igualment unes condicions excel·lents per a la pràctica de l'esquí amb diferents esdeveniments programats aquest cap de setmana.