L'estació d'esquí de muntanya del Port del Comte ha rebut una nevada causada per la depressió formada diumenge al Cantàbric, que va situar la cota de neu al voltant dels 2.000 metres i fins i tot la va fer baixar progressivament a partir de dilluns.

Segons el director de l'estació, Albert Estella, ha caigut un màxim de 15 cm de neu a l'Estivella, al voltant d'uns 6 cm a la Bòfia i uns 50 litres d'aigua a les zones més baixes de l'estació. «No és cap cosa, però juntament amb les temperatures d'aquests dies i la neu que puguem fabricar, aquest cap de setmana obrirem més pistes», afegeix Estella.

D'aquesta manera, el telecadira del Sucre, amb els accessos i enllaços al Querol, l'Obaga i la Rasa de Sucre, s'obriran properament i se sumaran a les zones de Debutants (la Nova i Donadó) i de Tubbys-trineus, esquiables des del 2 de desembre, quan l'estació va inaugurar la temporada.

Segons la Xarxa d'Estacions Meteorològiques Automàtiques (XEMA) i la Xarxa d'Observadors Meteorològics (XOM), els gruixos de neu nova mesurats al Port del Comte entre els dies 9 i 12 de desembre del 2017 són de 10 cm a 1.813 m, i la precipitació acumulada és de 54,1 mm a 2.316 m i 47,3 mm a 1.813 m. Des de mitjan setembre que no registrava nevades. En aquell moment, en una publicació a la xarxa social Twitter, l'estació deia adéu a l'estiu i a la tardor, però les nevades hivernals s'han fet esperar.