Luka Modric, en una arrencada de màgia i genialitat, ha donat tres punts a Croàcia gràcies a un gol espectacular que ha acabat amb Turquia (0-1) i ha encimbellat a un jugador majúscul que ha començat l'Eurocopa amb una exhibició.

Modric, només Modric, ha estat capaç de desembussar un partit que fins al seu golàs, al minut 41, estava molt apagat, sense gairebé ocasions per cap de les dues seleccions, ambdues pràcticament sense idees al llarg del primer acte.

El jugador del Reial Madrid també estava gairebé fora de combat, gairebé sense rellevància en el joc per culpa de la teranyina que ha muntat Fatih Terim a la seva zona del camp. Però just abans del descans ha trobat la inspiració, una volea que val els tres punts.