Hongria ha empatat davant Islàndia a Marsella, en un partit del grup F de l'Eurocopa. Amb aquesta victòria, els hongaresos es situen amb un peu a vuitens de final de l'Eurocopa. Va adelantar Gylfi Sidgursson per part d'Islàndia, de penal i, en el minut 40, i acabaria empatant Hongria en el minut 88 amb gol pròpia porta del defensa Birkir Saevarsson.

Després d'aquest resultat d'avui, Islàndia suma dos punts i Hongria quatre.

- Fitxa tècnica:

1 - Islàndia: Halldorsson; Saevarsson, Ragnar Sigurdsson, Arnason, Skúlason; Gudmundsson, Gylfi Sigurdsson, Aron Gunnarsson (Hallfredsson, m.66), Birkir Bjarnason; Sighórsson (Gudjohnsen,. m.83), Bödvarsson (Finnbogason, m.70).

1 - Hongria: Kiraly, Laga, Guzmics, Kleinheisler, Gera, Juhász (Szalai, m.84), Kádár; Ádán Nagy, Stieber (Nikolic, m.66), Priskin (Bode, m.66), Dzsudzsák.

Gol: 1-0, m.39: Gylfi Siggurdson, de penal. 1-1, m.88: Saevarsson, en pròpia porta.

Àrbitre: Sergei Karasev (Rusia). Va amonestar als islandesos Gudmundsson, Saevarsson i Finnbogason i als hongaresos Kadar y Kleinheisler.