França i Suïssa van empatar a zero gols en el Stade Pierre Mauroy de Lille, i passen ambdues seleccions als vuitens de l'Eurocopa 2016. El conjunt gal, que ja ho tenia assegurat, arriba com a primera de grup i l'helvètic com a segona.

Si fins ara França, en els seus partits contra Romania i Albània, havia guanyat sense lluir-se i en darrer sospir, avui es va invertir el guió. L'amfitriona de l'Eurocopa va seduir davant Suïssa amb un futbol vistós, animat essencialment per Pogba, que no va trobar el premi de la victòria.

L'empat en el Pierre-Mauroy de Lille (nord-oest) col·loca a França com a primera del grup A (7 punts) i a Suïssa segona (5 punts), classificades per davant d'Albània (3) i Romania (1).

Fitxa tècnica:

0 - Suïssa: Sommer; Lichtsteiner, Djourou, Schär, Rodriguez; Xhaka, Behrami, Mehmedi (Lang, m.86), Dzemaili, Shaqiri (Fernandes, m.78); i Embolo (Sferovic, m.73).

0 - França: Lloris; Sagna, Rami, Koscileny, Evra; Sissoko, Cabaye, Pogba; Coman (Payet, m.63), Griezmann (Matuidi, m.77) i Gignac.

Àrbitre: Damir Skomina (Eslovenia). Va amonestar els francesos Rami (m.24) i Koscileny (m.82).