França i Suïssa van fer bons els pronòstics previs i van acabar en les dues primeres posicions, per aquest ordre, del grup A després d'un duel que va anar de més a menys i en què l'empat a zero els va satisfer tots dos. Els francesos, que van tornar a reservar jugadors de l'onze inicial, com Matuidi, Kanté i Payet, tot i que aquest va sortir al final, continuen sense enamorar amb el seu joc però ahir van tenir un bon Pogba, almenys durant la primera meitat.

De fet, els de Deschamps van fer dos travessers a l'inici, tots dos del mig de la Juventus, el primer amb una errada de Sommer. Suïssa tenia problemes per posar pressió sobre la porteria de Lloris i Griezmann i Gignac van tornar a rematar amb perillositat.

En el tram final de la primera meitat, Suïssa va controlar millor el joc, malgrat un seguit de córners en contra, i fins i tot Embolo va avisar amb un xut que va enviar a córner Koscielny. Aquests minuts, però, ja van ser força contemplatius per les dues bandes i només Coman va fer una centrada perillosa que no va trobar rematador.

La segona meitat va començar amb el mateix ritme baix. Suïssa, fins i tot, va dominar els primers minuts, sense cap ocasió. Fins que va sortir al camp Payet.

Revolució Payet

Perquè el jugador del West Ham va estar a punt de marcar després d'entrar al camp en rematar al travesser una centrada de Sissoko. L'última ocasió va tornar a ser seva, en una falta que va estavellar justament en aquest company. Suïssa hauria pogut guanyar al final, però Skomina no va indicar un penal de Sagna a Dzemaili.