El director de competicions de la UEFA, Giorgio Marchetti, declara que no el preocupa que hi hagi uns partits arreglats a l'Eurocopa i, en concret, als partits de la darrera jornada de cada grup perquè "tots els equips tenen prou motius per guanyar els seus partits".

En les seves manifestacions a la premsa, Marchetti ha dit que "ara estem convençuts que no és gens probable que veiem biscotos. Els equips volen quedar primers dels seus grup o classificar-se".

Marchetti, italià de naixement, coneix perfectament el terme de biscoto, que s'utilitza al seu país en els casos d'una entesa prèvia de dos equips per pactar un resultat. "Jo he sentit aquesta paraula des que vaig néixer però no crec que el format de 24 seleccions que hem adaptat a l'Eurocopa d'enguany pugui afavorir aquests acords, els grups són molt disputat i en algun pot passar qualsevol cosa, les sorpreses són possibles".

El nou sistema preveu que els dos primers de cada grup passin a vuitens de final i els quatre millors tercers, per als desempats es valoren diversos factors, i segons un ordre: màxim nombre de punts assolits, la diferència de gols, la quantitat de gols, la classificació del joc net i, finalment, el coeficient UEFA. Marchetti ha assegurat que està "molt satisfet" pel format dels 24 equips malgrat que ha constatat la ?"disminució significativa de gols marcats en els partits".