El quadre belga va ser superior als hongaresos al llarg del partit, però no va sentenciar fins al tram final. Tobby Alderweireld va semblar aplanar el camí dels belgues en el minut 10, en rematar de cap a la xarxa un perfecte servei de Kevin de Bruyne després d'una falta.

No obstant això, els belgues van haver d'esperar per certificar el triomf i la seva presència en la propera ronda. Els de Marc Wilmots van tenir ocasions per sentenciar, però va respondre Gabor Kiraly amb molt bones intervencions que van mantenir en el partit al seu equip fins al minut 78.

En aquest moment va irrompre Eden Hazard, el millor home del partit, per marcar-se una jugada de luxe i donar-li a Michi Batshuayi el segon gol. El propi jugador del Chelsea va fer el tercer en el minut 80 i l'atlètic Yannick Carrasco va posar la guinda al triomf del seu equip amb el quart gol en el minut 91.

Bèlgica, primera selecció europea en el rànquing mundial de la FIFA, va protagonitzar la major golejada, fins el moment, de l'Eurocopa (4-0) i s'enfrontarà a quarts de final a Gal·les, divendres 1 de juliol, a Lille.

- Fitxa tècnica:

0 - Hongria: Kiraly, Lang, Guzmics, Juhász (Bode, m.76), Kadar; Lovrencsics, Nagy, Gera (Elek, m.46), Dzsudzsák; Pinter (Nikolics, m.75); Szalai.

4 - Bèlgica: Courtois; Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Nainggolan, Witsel; De Bruyne; Mertens (Carrasco, m.70), Lukaku (Batshuayi, m.76), Hazard (Fellaini, m.81).

Gols: 0-1, m.10: Alderweireld. 0-2, m.78: Batshuayi, 0-3, m.80: Hazard. 0-4, m.91: Carrasco.

Àrbitre: Milorad Mazic (Serbia). Va amonestar els hongaresos Kadar, Lang, Elek i Szalai, i als belgues Vermaelen, Fellaini i Batshuayi.