Dos gols gairebé consecutius d'Antoine Griezmann van permetre a França passar una eliminatòria de l'Eurocopa per primer cop des del 2000, any en què es va proclamar campiona, i superar una situació límit propiciada pel gol irlandès al principi del partit. Els gals van dominar tot el duel, però van trigar gairebé una hora a foradar la porteria d'un conjunt que ja no va poder reaccionar per l'expulsió del central Duffy. L'equip de Deschamps, però, va perdre per targetes Rami i Kanté de cara al partit de quarts de final, que serà contra el guanyador de l'Anglaterra-Islàndia.

Els 5.000 irlandesos que hi havia a l'estadi es van haver de fregar els ulls al primer minut, quan Pogba va cometre una imprudència i va fer caure Long a l'interior de l'àrea. Brady va enganyar Lloris i va donar pas a una primera meitat amb moltes interrupcions, atac francès sense fluïdesa i alguna ocasió aïllada, com una rematada fora de Duffy, que podia fer pensar en el 0-2.

Variació tàctica

Tot i l'errada inicial, Pogba va ser el millor dels seus en una primera part en què el seu tècnic el va situar a l'esquerra, intercanviant les posicions amb Matuidi. Això li va donar més arribada.

L'inici de la segona part va ser decisiu. Évra va fer una centrada, i Griezmann, de cap, va anotar. Tot seguit, una deixada de cap de Giroud li va permetre anotar el segon gol. L'expulsió de Duffy va donar tranquil·litat als locals, que havien fet entrar Coman al descans i que haurien pogut fer el tercer amb una rematada de Gignac al travesser.