El Barcelona comptarà demà contra el Mallorca i, per primera vegada en tota la temporada, amb els 20 jugadors disponibles, tota la plantilla amb l'excepció del lesionat Gabi Milito.

Després de l'accidentat i llarg viatge de tornada des de Kazán, la plantilla barcelonista s'ha entrenat avui a la ciutat esportiva en una sessió única per preparar el partit de demà, de manera que l'entrenament ha estat de màxima intensitat.

L'únic jugador que no està a les ordres del tècnic és Gabi Milito, malgrat que el central argentí ja participa en les sessions col.lectives de l'equip, després de la greu lesió que el manté inactiu des de maig de 2008.

Després de la recuperació de Dani Alves, que ja va tornar davant el Rubín Kazán, i de Dmitri Txigrinski, que no pot jugar a la Lliga de Campions, Pep Guardiola disposa de 20 jugadors i haurà de descartar-ne dos amb vista a la convocatòria davant el Mallorca.

Com és habitual, Guardiola dirigirà demà a les 12 del migdia l'última sessió d'entrenament al Camp Nou, abans del partit contra el Mallorca.