El capità del FC Barcelona, Carles Puyol, ha signat aquest migdia l'ampliació del contracte que el lligarà a l'entitat barcelonista fins al 2013, acte protocol.lari que ha compartit amb el president del club, Joan Laporta.

El jugador finalitzava la seva unió amb el Barça el pròxim 30 de juny, cosa que li va obrir l'opció de fer un salt a una altra Lliga, però va acceptar la proposta que li va plantejar el club, tant en la durada del contracte com en la quantitat econòmica, aquesta última no revelada, encara que està pròxima als 6 milions d'euros bruts anuals.

El de la Pobla de Segur, de 31 anys, ja va anunciar la setmana passada l'acord entre les parts, i només li faltava plasmar-lo en un document i firmar-lo, cosa que s'ha fet aquesta tarda a les oficines del FC Barcelona. La clàusula de rescissió del contracte s'ha xifrat en 10 milions d'euros, sempre que jugui un 60% dels partits per temporada.

Carles Puyol ha expressat la seva satisfacció després de l'acord amb les següents paraules: "Estic molt content per la confiança que m'han dipositat el club, els tècnics i els companys. L'afició també ha tingut un paper clau en la meva decisió de continuar ja que constantment em mostra el seu suport tant en els bons moments com en els dolents. És que com aquí no estaré enlloc".

El futbolista ha estat inclòs a la llista de jugadors seleccionats per al trofeu FIFA World Player, encara que ha refusat la transcendència del fet perquè entén que allò que més l'ocupa són els títols col.lectiu "i no individuals", a més d'assegurar en declaracions als mitjans del Barça que Leo Messi "és el gran favorit, ja que ha fet mèrits suficients per endur-se el premi".