Bojan Krkic, davanter del Barcelona, ha anteposat avui la seva condició de jugador del Barcelona a la possibilitat de convertir-se en el davanter centre titular de l'equip a l'assegurar que la seva intenció és "seguir molts anys aquí" per "seguir creixent i aprenent" al costat dels seus companys.

Conscient que la presència de Zlatan Ibrahimovic li fa pràcticament impossible la titularitat com a davanter centre, el jugador català ha admès que el seu objectiu és, simplement, jugar. "No es tracta de fer meva la demarcació de davanter centre, sinó de ser jugador del Barça durant molts anys, sigui com extrem, com a davanter o el que sigui", ha dit.

Amb 19 anys, Bojan sap que "han de passar moltes coses" perquè algun dia pugui ser considerat el primer davanter centre del Barcelona. "El camí és llarg perquè estem parlant del millor equip del món. Costa mantenir-se i és veritat que la meva il.lusió és arribar a poder ocupar aquesta posició, però de moment estic molt content d'estar aquí", ha insistit.

Després de retrobar-se amb el gol a la Copa, el torneig en el qual més presència va tenir el curs passat, Bojan s'ha felicitat de tornar a marcar -"un símptoma de molta satisfacció, de tranquil.litat i fins i tot d'alliberament"- i ha reafirmat la seva intenció d'adaptar-se per complir les necessitats de l'equip. "Sóc davanter i puc jugar en les tres posicions. Si se'm necessita per actuar a la banda, estic preparat", ha indicat.

El jove davanter català ha subratllat a més que manté molt viva la seva capacitat d'aprenentatge, amb jugadors com Ibrahimovic, de qui ha assegurat que es fixa "més en la persona que en el jugador, encara que futbolísticament pots aprendre de tot al seu costat".

Qüestionat sobre la sorprenent eliminació del Reial Madrid a la Copa del Rei contra l'Alcorcón, Bojan ha apel.lat a la prudència que surt del vestidor blaugrana -"aquestes eliminatòries semblen fàcils però no ho són, li pot passar a qualsevol"- i ha avançat que si Cristiano Ronaldo no pot jugar el clàssic del 29 de novembre, "el Reial Madrid serà un equip igualment complicat".