El migcampista bosnià del Juventus Miralem Pjanic va dir ahir que «sempre hi ha alguna cosa a aprendre» quan es veuen els partits del Barça, el seu rival d'aquest vespre. «És un grandíssim equip, conegut per tothom. Gaudeixo veient-los jugar, sempre hi ha alguna cosa a aprendre quan els veus jugar», va declarar Pjanic, que considera clau impedir al Barcelona «jugar el seu futbol» i parar molta atenció en defensa.

El migcampista va afirmar, a més, que Busquets, Iniesta i l'exblaugrana Xavi són «exemples per prendre en consideració» i que per això la Juventus encara el duel d'avui amb gran respecte cap al seu rival. «És un equip difícil al qual enfrontar-se, el respectem tots. És un rival favorit per guanyar la Lliga de Campions», va afirmar.

No obstant això, la seva admiració pel conjunt català no canvia l'ambició del Juventus, que sortirà amb la intenció de segellar el pas matemàtic als vuitens de final. «La voluntat és guanyar, amb el màxim respecte. Juguem a casa, som la Juventus i volem aconseguir els tres punts, que suposarien la classificació», va dir Pjanic, segur que l'última derrota en lliga no restarà suport per part de l'afició.