El sorteig de quarts de final de la Copa del Rei ha dictat que Barça i Espanyol s'hagin de veure les cares en aquesta roda, en un duel que començarà al camp de Cornellà-El Prat i que viurà la tornada al Camp Nou. Un altre duel d'alta tensió serà l'Atlètic de Madrid-Sevilla.

Els altres enfrontaments sortits del sorteig celebrat aquest divendres al migdia a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid) són el Leganés-Reial Madrid i València-Alabès. Com el Barça, el Madrid començarà l'eliminatòria fora de casa.

L'Atlètic iniciarà la seva eliminatòria davant els sevillistes al Wanda Metropolitano per després finalitzar-la al Ramón Sánchez-Pizjuán, el mateix que el València, que començarà a Mestalla i acabarà a Mendizorroza.

Emparellaments de quarts de final de la Copa del Rei

  • CD Leganés - Reial Madrid.
  • RCD Espanyol - FC Barcelona
  • Atlètic de Madrid - Sevilla FC
  • València CF - Esportiu Alabès

Golejada per accedit a quarts

Els d'Ernesto Valverde van assegurar-se ahir la classificació amb una golejada al Camp Nou davant del Celta (5-0), equip que va aconseguir igualar l'anada 1-1.

L'Espanyol, per la seva banda, va accedir als quarts de final de la Copa del Rei després de remuntar un 1-2 de l'anada i imposar-se per 0-2 al Llevant al Ciutat de València. Els primers 34 minuts van servir perquè l'equip de Quique Sánchez Flores aconseguís la victòria i després aguantés els atacs blaugrana.

Quan es disputen els quarts de final de la Copa del Rei?

L'anada dels quarts de final de la Copa està marcada per als dies 16, 17 i 18 de gener, i els partits de tornada es disputarien el 24 del mateix mes. La final es disputarà el 23, 24 i 25 d'abril.