A falta d'escassos dies per la final de Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla (21 d'abril), és el moment d'aclarir tots els detalls imprescindibles pel partit, com l'horari, l'estadi, la història o el que es pot esperar del matx. Recorda que pots seguir en directe el Sevilla-Barça a través de la narració, minut a minut, que farà Regió7.cat.

L'horari de la final de la Copa del Rei 2018

El partit es jugarà a les 21.30 h d'aquest dissabte. Com que coincideix amb la disputa dels partits de Lliga que no afecten ni al Barça ni al Sevilla, la jornada del dissabte la tancarà el Celta - València, a les 16.15 h.

El Wanda Metropolitano s'estrena per la final entre Barça i Sevilla

L'estadi de l'Atlètic de Madrid és l'escollit per acollir el partit d'aquest dissabte. La final de la Copa del Rei serà així la primera gran cita pel Wanda Metropolitano, que el 2019 també serà la seu de la Champions League.

Què es pot esperar de la final Sevilla - Barça?

Un títol com la Copa del Rei sempre és important, però per aquests dos equips encara ho serà més. Per una banda, el Barça el necessita per aconseguir el doblet (la Lliga ja la té pràcticament al sac) i minimitzar la dolorosa eliminació de la Champions davant la Roma, mentre el Sevilla s'asseguraria l'entrada a Europa en cas de vèncer.

Pel que fa a l'onze que presentarà el conjunt d'Ernesto Valverde a Madrid, hi haurà dues diferències bàsiques amb l'equip de Roma: Coutinho i Cillessen. El brasiler no podia ser inscrit a la Champions sembla que serà titular, i la Copa del Rei és la competició que sempre juga el porter holandès.Què diu la història de cara al Sevilla - Barça?

L'edició número 114 de la Copa del Rei és una repetició de la final que ja van jugar el Barça i el Sevilla fa només dos anys, el 2016, en aquell cas amb victòria blaugrana a la pròrroga (2-0). Si es repetís la història, el Barça acumularia la seva Copa del Rei número 30, mentre el Sevilla en suma 5 i busca la sisena.Sevilla - Barça, una final habitual

Entre les Supercopes d'Espanya i d'Europa i la Copa del Rei, aquesta ja serà la sisena final que es juguin el Barça i el Sevilla durant el segle XXI. I si es confirma el títol de lliga pels culers, l'estiu que ve n'hi hauria una altra amb una nova Supercopa, ja que passi el que passi a la final la jugaria el Sevilla com a subcampió.