Departament d'Interior

Interior reforçarà la seguretat dels joiers per prevenir riscos

10.12.2008 | 20:42

El secretari de Seguretat del Departament d'Interior, Joan Delort, ha signat amb el president del Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotges, Gemmòlegs de Catalunya (JORGC), Damià Matamala i Garrós, un protocol de col·laboració, assistència i actuacions concertades en matèria de seguretat.

L'acord estableix que les dues institucions creïn una Comissió de Relacions entre els Mossos d'Esquadra i el col·legi de joiers, amb l'objectiu d'emprendre accions concertades que permetin la tramesa d'informació mútua de manera ràpida i eficient.
A més, Interior vol saber quina és l'evolució de les condicions del sector i d'altres qüestions relacionades amb la seguretat d'aquests professionals.

El protocol de col·laboració, assistència i actuacions concertades entre JORGC i Mossos d'Esquadra també permetrà l'adopció de mesures específiques per reduir el risc, prevenir els incidents i atenuar els efectes dels delictes contra aquest sector.
D'altra banda, la Secretaria de Seguretat promourà la difusió i adopció de mesures de seguretat i autoprotecció entre els associats del JORGC i la celebració de sessions formatives per part dels Mossos d'Esquadra.

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema