s'ha produït a les quatre de la tarda

Una dona assassinada a Torà i el seu company, detingut com a presumpte autor

18.12.2008 | 21:17

Una dona ha mort avui assassinada a Torà suposadament a mans del seu company, qui ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra i, pel que sembla, ha confessat el crim, segons el director dels Serveis Territorials d'Interior de Lleida, Pere Blasco.

La policia autonòmica està investigant la mort violenta d'aquesta dona, que s'ha produït cap a les quatre de la tarda d'avui a casa de la parella a Torà després d'una discussió en l'àmbit familiar.

La policia autonòmica ha informat que agents d'aquest cos s'han fet càrrec del cas i ja han recuperat l'arma del crim, encara que, de moment, no han revelat de quina arma es tracta.

Segons fonts de la investigació, l'agressor ha avisat els Mossos d'Esquadra que havia matat la seva dona.

El matrimoni, d'uns 50 anys, eren veïns de Torà i de nacionalitat espanyola, i, aparentment, era una família sense problemes, han afegit les mateixes fonts.

Fins al poble de Torà s'hi ha desplaçat una unitat especial d'investigació dels Mossos d'Esquadra per aclarir les circumstàncies del crim.

Aquest crim masclista es produeix dos dies després que un veí de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) degollés la seva exdona i, l'endemà es va suïcidar lligant-se una bossa de plàstic al cap.

La víctima de Vilafranca del Penedès, Pilar T.M., de 37 anys, s'havia separat feia poc més d'un any del seu marit José C.G., de 39 anys, que tenia des del passat 30 d'abril una ordre d'allunyament que continuava vigent.

Amb la mort de la veïna de Torà són ja nou les dones que han mort del començament d'any ençà a Catalunya a mans dels seus marits o parelles.

Enllaços recomanats: Premis cinema