El tribunal considera que el condemnat va discutir amb la dona en el seu domicili de Gelida (Alt Penedès), i quan intentava fer-la fora del lavabo on estava la va estirar del braç cap avall amb força, impactant l'ull d'ella contra el pany de la porta. Com a conseqüència del cop la dona ha perdut la visió de l'ull a banda de patir perjudici estètic i un trastorn ansiós depressiu. Per això el tribunal també condemna el marit a indemnitzar la dona amb 61.065 euros pels danys ocasionats i les seqüeles, així com per la compra d'unes ulleres.

La sentència indica que la matinada del 6 de desembre del 2005 el condemnat i la dona estaven discutint en el seu domicili de Gelida, quan ell va anar cap al lavabo, mentre ella el seguia. Un cop allà, el condemnat va intentar fer-la fora agafant-la del braç i estirant d'ella cap avall. La víctima va picar amb la cara contra la porta i quan el seu ull va impactar amb el pany, va explotar.

La dona va estar 10 dies ingressada a l'hospital per a recuperar-se ja que li van fer diverses operacions quirúrgiques, i va estar després 50 dies de baixa laboral. La víctima pateix com a seqüeles la pèrdua de visió en l'ull, a banda d'un perjudici estètic i un trastorn ansiós depressiu. Per això, el condemnat haurà d'indemnitzar-la amb 60.065 euros pels dies a l'hospital, les lesions i les seqüeles.

Malgrat això el tribunal considera que el condemnat no tenia intenció de fer mal a la dona quan va estirar d'ella, i per això el condemna per un delicte de lesions imprudents. La sentència condemna l'home a un any de presó i a estar dos anys sense poder aproximar-se a menys de 50 metres de la dona.