L'església parroquial de la Balconada de Manresa acollirà avui el funeral per Xavier Rodríguez Ruiz, el jove manresà mort en accident de moto diumenge al migdia a la carretera de Can Maçana a Montserrat (BP-1103). La cerimònia se celebrarà a 2/4 de 12 del migdia. La víctima, de 28 anys, vivia al barri de Gal Gravat de la capital del Bages.

L'accident, tal com va publicar ahir aquest diari, va tenir lloc pels volts de 2/4 de 3 del migdia, quan el manresà viatjava tot sol en la seva motocicleta per la carretera esmentada. A l'alçada del quilòmetre 2,5, el jove va sortir de la via per causes que es desconeixen, però que podrien relacionar-se amb la humitat de l'asfalt. Com a conseqüència de la caiguda, el manresà va perdre la vida.

Xavier Rodríguez Ruiz, segons fonts familiars, era aficionat a la motocicleta des de feia molts anys i aquest diumenge, tal com solia fer altres caps de setmana, havia agafat el vehicle per anar a fer un tomb. El jove vivia amb els seus pares al barri de Cal Gravat, era fill únic i tenia una companya sentimental des de feia vuit anys. Havia estudiat a La Salle i al Lacetània i actualment treballava com a torner al taller mecànic familiar.