Una àvia va resultar ferida greu ahir al matí a Manresa en ser atropellada per un camió, i una nena de només 5 anys d'edat va tenir lesions lleus el dia abans en ser envestida per un bus urbà, que va poder frenar amb antelació, segons fonts de la Policia Local.

L'atropellament d'ahir va tenir lloc a 3/4 de 10 del matí en un pas de vianants situat a l'alçada dels números 40-42 del carrer Arquitecte Gaudí de Manresa. Per causes que es desconeixen, el conductor del camió va envestir la dona just quan estava creuant el pas zebra. Es tracta de Maria A. C., veïna de Manresa, que va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. També ahir, cap a les 12 del migdia, un manresà de 66 anys va caure a terra després de ser colpejat pel retrovisor d'un cotxe que circulava pel passeig de Pere III, segons la Policia Local. L'home va resultar ferit lleu.

D'altra banda, el dia abans, dimecres, cap a 2/4 de 2 del migdia, el conductor d'un autobús urbà que circulava pel carrer Barcelona, en direcció a la plaça Bages, va frenar en veure com una nena de 5 anys d'edat irrompia a la calçada, tot i que no va poder impedir atropellar-la. La víctima, però, només va resultar ferida lleu. A causa de la frenada en sec de l'autobús, una de les ocupants es va donar un cop i va resultar ferida de caràcter lleu, segons les mateixes fonts.