Els Bombers de la Generalitat han localitzat cap a dos quarts de dues de la matinada les restes mortals de la dona que havia quedat atrapada a l'interior d'una nau industrial de l'Ametlla de Merola, a Puig-reig (Berguedà), que va quedar calcinada per un incendi. Les tasques de recerca del cos es van iniciar aquest dimarts a la tarda, després que els Bombers aconseguissin extingir l'incendi que va afectar l'empresa. L'acumulació de runa a l'interior de la nau i d'arcades de ferro va dificultar les tasques de rescat del cos de la dona, a les quals aquest dimecres s'hi va sumar una grua de gran tonatge. Fins aquesta matinada hi han treballat nou dotacions de Bombers. Ja de bon matí, Regió7 ha pogut accedir al lloc de l'incident, completament destrossat. Només en queden les parets, tal com es pot veure en la següent galeria de fotos.

La recerca de la dona es va iniciar així que es va aconseguir extingir l'incendi perquè diversos testimonis asseguraven que no havia sortit de l'empresa. De moment no s'han facilitat dades de la identitat de la víctima mortal.

Les primeres hipòtesis de la causa de l'incendi apunten a l'avaria d'un bufador de l'empresa de filatures, segons va explicar aquest dimecres el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, que aquest dimecres s'ha desplaçat a Puig-reig per seguir els treballs de recerca de la dona.

L'incendi es va iniciar aquest dimarts a la tarda i va afectar els 800 metres quadrats de les instal·lacions de l'empresa Grup Filatures Tranas S.L. El foc va afectar l'estructura i va fer cedir la coberta.

A més de la víctima mortal, el foc va causar dos ferits, un treballador que va patir cremades de segon grau a una mà i el propietari de l'empresa, que va patir cremades lleus.

Des de dimarts, fins a 51 dotacions de Bombers han treballat a l'Ametlla de Merola. Primer per apagar el foc, objectiu que es va aconseguir a primera hora de la nit de dimarts. Posteriorment per dur a terme la recerca de la persona desapareguda. Aquest dimecres camions pluma han treballat en les tasques per retirar les bigues del sostre de la nau per consolidar l'estructura i garantir la seguretat dels Bombers en els treballs de recerca.